Jämför priser på storstädning från flera städfirmor

Spara upp till 30% genom att jämföra priser på storstädning.

Jämför erbjudanden på storstädning från flera städfirmor.

Tjänsten är gratis och du binder inte dig till någonting.

1
2

Storstädning

Spara tid

Sluta leta städfirmor, låt oss göra jobbet

Storstädning

Spara pengar

Välj det bästa priset av redan bra priser

Storstädning

Helt kostnadsfritt

Gratis & du binder dig inte till något

1. Fyll i formuläret

Ange vad du behöver hjälp med så matchar vi dig med erfarna företag.

2. Jämför offerter

Nu får du offerter och kan se omdömen, referenser samt chatta med företagen helt gratis.

3. Välj din städfirma

Välj ut en av offerterna och luta dig tillbaka medan proffsen utför jobbet!

Storstädning – vad är det och vad kostar det?

Storstädning är en djupare form av rengöring som utförs några gånger per år. Det kan vara en utmaning att hålla hemmet rent och snyggt, särskilt om du har en hektisk livsstil eller en stor familj.

En storstädning kan hjälpa till att få bort smuts och damm från de svåråtkomliga platserna i hemmet och ge en fräsch och ren känsla. Men vad är priset på en storstädning och hur kan man hitta det bästa alternativet för sina behov?

 

Storstädning pris

Kostnaden för en storstädning varierar beroende på faktorer som plats, storlek på hemmet och vilken typ av rengöring som behövs. Generellt sett kan du förvänta dig att betala mellan 25-45  kronor för en kvadratmeter i Sverige. Men det är alltid bäst att begära en offert från städföretaget för att få en mer exakt uppskattning av priset på storstädning.

Faktorer som påverkar priset på storstädning inkluderar storleken på hemmet, mängden smuts och damm som behöver tas bort, antalet rum och ytor som ska städas, samt vilken typ av rengöring som behövs. Till exempel kan det kosta mer att städa en lägenhet med många smutsiga ytor jämfört med en mindre lägenhet med färre ytor som behöver städas.

 

Flyttstäd i Stockholm
Så väljer du en flyttstädning i Stockholm

Fördelarna med en storstädning

En storstädning kan ha många fördelar för ditt hem och din hälsa. För det första kan det minska risken för allergier och sjukdomar genom att ta bort damm och smuts från hemmet. Det kan också hjälpa till att minska stress och ångest genom att skapa en ren och organiserad miljö.

En storstädning kan också bidra till att öka värdet på ditt hem om du planerar att sälja det. En ren och välskött bostad kan ge ett positivt intryck på potentiella köpare och öka chanserna för en snabb försäljning.

Redo att prova tjänsten? Du har inget att förlora, tjänsten är gratis och du binder dig inte för något.