Jämför offerter på flytthjälp från flera flyttfirmor

Tjänsten är gratis och du binder inte dig till någonting. 

1
2
3
4
5
Vänligen ange även gatunummer.

Flyttpacka själv

Flyttpacka själv för att minska på flyttkostnader

Flyttpacka själv när du är redo att flytta ut. Det är viktigt att komma ihåg att vissa av dina artiklar kommer att kräva speciell förpackning för att överleva det kommande draget, särskilt när du tar en långdistans. Med andra ord är det bättre att lämna saker som är riktigt tunga och stora för en professionell flyttfirma i Stockholm.

Å andra sidan vill du också hålla dina paketutgifter till ett minimum, vilket också innebär att du måste packa några av dina ägodelar själv. I själva verket är paketering vad du än kan göra en av de mest effektiva taktikerna för att minska kostnader och utgifter helt enkelt för att professionella pakettjänster endast kommer att öka den totala flytt priset för ditt drag.

Och lyckligtvis finns det ett antal hushållsartiklar som du kan flyttpacka själv utan någon rädsla eller oro som de finner skadade efter flytten. Varför? De flesta saker du ska flyttpacka själv är icke-brytbara så var ganska säkert att packa upp dem utan att anställa professionella flyttfirmor för att göra det åt dig.

Här är de 5 bästa artiklarna du bör packa själv för att minimera dina förpacknings- och flyttkostnader.

 

1. Flyttpacka Smycken själv

De flesta smycken du äger kommer att vara både dyra och bräckliga. Dessutom kommer några av dessa ornament också vara mycket värdefulla eller till och med ovärderliga – när det gäller familjens avtagningar från generationer. Därför har dina smycken inget företag i händerna på kompletta främlingar.

För att hålla dig borta från problem, välja ALLTID att flyttpacka smart dina smycken själv. Och även om dina halsband, armband, örhängen och ringar troligen är superkänsliga och ömtåliga, kan du skydda dem perfekt genom att använda beprövade förpackningstekniker för att skydda och skydda smycken under ett hus flytt.

2. Packa smart Viktiga dokument

Viktiga dokument är ett klassiskt exempel på vad du ska ha med dig när du flyttar, så att du bättre packar dina dokument själv och tar dem med dig till det nya stället. Återigen är det meningslöst att enkelt låta proffsen gå igenom och packa upp alla saker av avgörande betydelse du har i hemmet.

I slutändan kommer du själv att packa dina viktiga dokument att du är den enda som har tillgång till personliga ID-dokument, fastighetsrelaterade dokument, ekonomiska dokument, medicinska journaler, flyttrelaterade dokument (naturligtvis!), och så vidare.

Organisera dina dokument för att flytta och packa dem säkert i ett bindemedel eller en liten låda. Vad du än gör, måste du alltid hålla dessa väsentliga papper nära och flytta dem själv till det nya hemmet.

3. Flyttpacka små elektroniska apparater

När det gäller saker som du bör packa själv utan professionell flytthjälp, tillhör de små elektroniska enheterna du äger också den kategorin. Ja, de bärbara elektroniska enheterna som är utformade för att enkelt kunna flyttas från en plats till en annan – smartphones, surfplattor, bärbara datorer, bärbara spelkonsoler och så vidare. Dessa prylar du definitivt bör packa säkert och hålla med dig i hela huset flytta.

Därför är det vanligtvis mer förnuftigt att lämna stor elektronik flyttpackad av proffs – stora platt TV-apparater, stationära datorer, stereor och så vidare. När du flyttar långt, är det troligt att du inte har plats för de skrymmande föremålen i din egen bil.

Innan du låter pro-packare packa och flytta dina stora elektroniska artiklar, få en tillräcklig rörelseförsäkring för sinnesfrid.

4. Packa böcker, men inte för tungt

Av alla artiklar i ditt hem är böcker förmodligen de enklaste sakerna att packa för att flytta. På allvar behöver du verkligen inte betala proffs för att överföra dina böcker från dina bokhyllor till små till medelstora kartonger.

Anledningen? Du kan säkert göra det på egen hand. Och även om du av misstag tappade en bok på golvet, behöver du bara plocka upp den och placera den i den rörliga lådan.

Med det sagt finns det bara några få huvudregler du måste följa när du packar böcker för att flytta: 1) Se till att du packar och flyttar bara de böcker som du värderar eller planerar att läsa om i framtiden (böcker är HEAVY!), Och 2) flyttpacka aldrig böcker med sina ryggar mot dig för att undvika att skada dem.

5. Packa Kläder i Garderober

I de flesta fall vill du att främlingar ska gå igenom dina kläder – dina kläder är personliga saker och du känner dig besvärlig när något annat berör dem. Och eftersom kläder inte kan brytas och inte kan skadas under flytt – utom för några fula rynkor – bör du mycket väl flyttpacka dina egna kläder utan att behöva betala professionella packmästare för det för dig. Förutsätt att du har tillräckligt med tid att göra det, det vill säga.

Dyra designerkläder är bäst förpackade inuti garderobslådor – dessa speciallådor ger ett utmärkt skydd mot damm, smuts, fukt – och naturligtvis rynkor. Garderobaskar

Jämför offerter på flytthjälp från flera flyttfirmor

Tjänsten är gratis och du binder inte dig till någonting. 

1
2
3
4
5
Vänligen ange även gatunummer.