Hitta flyttfirma i Göteborg.

Spara upp till 30% genom att jämföra priser

Jämför offerter på flytthjälp från flera flyttfirmor

Tjänsten är gratis och du binder inte dig till någonting. 

1
2
3
4
5
Vänligen ange även gatunummer.

Spara tid

Sluta leta flyttfirmor, låt oss göra jobbet

Spara pengar

Välj det bästa priset av redan bra priser

Helt kostnadsfritt

Gratis & du binder dig inte till något

1. Fyll i formuläret

Ange vad du behöver hjälp med så matchar vi dig med erfarna företag.

2. Jämför offerter

Nu får du offerter och kan se omdömen, referenser samt chatta med företagen helt gratis.

3. Välj din flyttfirma

Välj ut en av offerterna och luta dig tillbaka medan proffsen utför jobbet!

Vi hjälper dig med din flytt i Göteborg

 Oavsett om du ska flytta inom Göteborg, flytta till Göteborg eller kanske flytta från Göteborg är det bäst att välja en flyttfirma med bas i Göteborg. Att söka flytthjälp på hittaflyttfirma.se är gratis och du väljer själv vilket företag som bäst uppfyller dina önskemål och krav. Det är vår starka övertygelse att flyttfirmor ska jämföras för att du ska få bästa servicen, till det bästa priset. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret här intill med information och detaljer kring flytten. Att flytta är jobbigt nog som det är, låt oss hjälpa dig att göra det lite lättare!

 Det finns många fördelar med att använda en onlinetjänst för att hitta flyttfirma. Det är framförallt mycket tidsbesparande i förhållande till att surfa in på var och en av företagens hemsidor och därefter ringa upp flera av dem. Då är det bättre att låta vår tjänst göra jobbet åt dig på några minuter. Det är dessutom gratis för dig!

Kolla in filmen!

Flyttfirma Stockholm

Att tänka på vid val av flytthjälp Göteborg

Det spelar ingen roll om du ska flytta till en etta i Majorna, ditt drömhus i Partille, ett nybygge på Hisingen eller en fantastisk takvåning med utsikt över Avenyn.

Oavsett destination kan vi hjälpa dig att hitta rätt flyttfirma Göteborg. Vi hjälper dig även att flytta från Göteborg till andra städer.

När du ska boka flytthjälp Göteborg är det en hel del att tänka på. Det finns några saker som underlättar när det gäller att hitta rätt flyttfirma. Det är viktigt att företaget du anlitar följer de riktlinjer och bestämmelser som Konsumentverket tagit fram (Bohag 2010 – allmänna flyttbestämmelser för konsument).

Genom att anlita en flyttfirma Göteborg som följer dessa riktlinjer ökar chanserna att flytten blir så smärtfri som möjligt och att det inte uppstår några konflikter.

Läs gärna igenom bestämmelserna för att vara på det klara med vilka skyldigheter och rättigheter som respektive part har.

Förberedelse inför flytt i Göteborg

Här kommer några punkter du bör förbereda inför din flytt

 • Ha koll på detaljerna. När du söker efter en flyttfirma Göteborg är detaljerna viktiga. Du måste först tänka igenom vilka aspekter som är avgörande: exempelvis flyttdatum, flytt från / till plats och storleken på ditt nuvarande hem.

   

 • Därefter måste du göra en inventering av de objekt du ska flytta. Omfattningen av dina saker och dina möbler ger flyttfirman en uppfattning om antalet flyttlådor du behöver, och tiden det kommer att ta att packa in dina föremål i lastbilen.
 • Du behöver också bestämma om du ska ha hjälp med att packa föremålen i hemmet, om du även vill boka flyttstädning, behöver hjälp med nedmontering och uppmontering av möbler, har källare/vind och om du har extra tunga möbler över 100 kg. En annan sak du bör planera är om du kommer att använda egna flyttkartonger eller låna/köpa av flyttfirman.

  Flyttföretaget måste känna till dessa detaljer så att de kan ge dig en så bra offert som möjligt.

   

  Så går det till att hitta bästa flyttfirman i Göteborg

  Efter att du fyllt i dina uppgifter om flytten i formuläret här intill får du offerter efter bara några minuter – enklare och snabbare kan det inte bli att hitta flytthjälp Göteborg! De uppgifter vi behöver av dig är adressen för din nuvarande och kommande bostad, storleken på lägenheten du bor i nu och när i tid du vill flytta.

  Du kan också fylla i önskemål på kringtjänster så som montering av möbler, särskilt tunga objekt (piano osv) som ingår i flytten och flyttstädning. I offert-ansökan anger du också om du vill ha packhjälp, önskar att köpa/hyra flyttlådor och eventuellt andra önskemål.

  Därefter görs en matchning mot vår databas med flyttfirmor och du får offerter från de företag som passar in på dina önskemål. Att söka flyttfirma Göteborg är helt gratis för dig och du binder inte upp dig på att anlita någon av dem. På så sätt kan du i lugn och ro gå igenom alla offerter utan krav, i lugn och ro.

   

  Hitta flyttfirma Göteborg snabbt

  Med vår tjänst går det snabbt att hitta en flyttfirma i Göteborg. Du kan dessutom vara säker på att du får kontakt med seriösa företag som gör ett bra jobb. Våra samarbetspartners är noga utvalda och vi ställer höga krav på leverans och service. Det innebär att du själv inte behöver lägga tid på att jämföra flyttfirmor online och manuellt försöka få en uppfattning om de är bra eller inte. Vi har redan gjort det jobbet åt dig – allt för att du ska få en trygg och bekväm flyttupplevelse.

  När du fått dina offerter är det bara upp till dig att välja den firma som passar dina kriterier bäst.

   

  Flyttfirma Göteborg med kort varsel

  I större städer likt Göteborg, Stockholm och Malmö är det bäst att vara ute i god tid med att leta flytthjälp. Det beror på att efterfrågan av flyttfirmor är extra stor i dessa områden och de ofta är uppbokade i flera veckor. Men, är du sent ute finns det fortfarande hopp! Använd vårt sökformulär för att hitta en flyttfirma i Göteborg med kort varsel.

  Tack vare att vi har en stor databas med flyttfirmor, kan du snabbt få ett svar på om någon kan ta sig an din flytt. Du slipper ringa runt i panik och får istället snabbt fram svar från flera flyttfirmor Göteborg med kostnadsförslag. Om du behöver få tag på en flyttfirma i Göteborg snabbt, slösa inte din tid och sätt igång med förfrågan redan nu!

  Flyttfirma Göteborg med omnejd: Hisingen, Majorna, Linnestaden, Vasastaden

  Göteborg är en växande storstadsregion med stort utbud av nöjen och ett väl utvecklat näringsliv. Därför är det många som väljer att flytta till Göteborg och flyttarna inom Göteborg är minst lika många.

  När du ska flytta till nytt boende har du garanterat en mängd saker på din att-göra-lista. Att flytta på egen hand är naturligtvis möjligt, men mycket tidskrävande och tungt för kroppen. Ett betydligt smidigare alternativ är att låta någon annan göra jobbet. Hämta in offerter från flera seriösa flyttfirmor i Göteborg och använd din dyrbara tid till annat.

  Du kommer att spara mycket pengar på att jämföra – pengar som kan användas till andra roligare saker som inredning eller varför inte en inflyttningsfest?

  Redo att prova tjänsten? Du har inget att förlora, tjänsten är gratis och du binder dig inte för något.