Vad är hittaflyttfirma.se?

 

Hittaflyttfirma.se är en sida som hjälper dig att hitta rätt flyttfirma i ditt område. Vi är en samlingsplattform för flyttfirmor runt om i landet för att du som kund ska få hjälp oavsett vart du befinner dig. Hittaflyttfirma grundades år 2018 och huvudsyftet är att samla offerter från kontrollerade flyttföretag för att du ska kunna få det mest prisvärda erbjudandet.

 

Vilka företag är anslutna till oss?

 

Vi har som regel att alltid kontrollera företag innan de får ansluta sig till oss. Det första vi tittar på är “trafiktillstånd”. Det är väldigt viktigt att företag har blivit godkända av transportstyrelsen att bedriva flyttverksamhet. Utan tillståndet har flyttfirmor inte rätt att få försäkring som täcker eventuella flyttskador. Vi granskar även företags omdömen från  till exempel Reco, för att kunna se hur andra personer har upplevt respektive flyttfirma.

Vårt mål

 

Vårt mål på Hittaflyttfirma är att du som kund ska hitta rätt flyttfirma som uppfyller just dina krav och önskemål. Vår tjänst finns över hela landet. Vi har som ambition att skapa en plattform för samtliga flyttfirmor i hela Sverige. Med den ökade efterfrågan på flytthjälp, ska vi vara ett självklart hjälpmedel. Vi finns för att du som kund alltid ska kunna välja den bästa flyttfirman i Stockholm eller i andra regioner – Tryggt & Enkelt.