Hitta Flyttfirma i Malmö – Jämför Priser och Alternativ

Att hitta en pålitlig flyttfirma i Malmö behöver inte vara svårt.
Hittaflyttfirma.se hjälper dig att jämföra olika flyttföretag i ditt område och hitta det bästa alternativet för just dina behov.

Jämför offerter på flytthjälp från flera flyttfirmor

Tjänsten är gratis och du binder inte dig till någonting. 

1
2
3
4
5
Vänligen ange även gatunummer.

Flyttfirma i Malmö

Spara tid

Sluta leta flyttfirmor, låt oss göra jobbet

Flyttfirma i Malmö

Spara pengar

Välj det bästa priset av redan bra priser

Flyttfirma i Malmö

Helt kostnadsfritt

Gratis & du binder dig inte till något

1. Fyll i formuläret

Ange vad du behöver hjälp med så matchar vi dig med erfarna företag.

2. Jämför offerter

Nu får du offerter och kan se omdömen, referenser samt chatta med företagen helt gratis.

3. Välj din flyttfirma

Välj ut en av offerterna och luta dig tillbaka medan proffsen utför jobbet!

Vi hjälper dig att hitta den bästa flytthjälpen i Malmö

Att flytta kan vara en stressig och tidskrävande process. Det finns många detaljer att ta hänsyn till, inklusive packning, transport och avlastning. Att hitta rätt flyttfirma kan göra hela skillnaden i hur smidigt och enkelt din flytt blir. Hittaflyttfirma.se är en tjänst som kan hjälpa dig att hitta den bästa flyttfirman i Malmö genom att jämföra priser och alternativ.

Flyttfirma Malmö

Om du söker efter en flyttfirma i Malmö, är Hittaflyttfirma.se det bästa stället att börja på. Vår tjänst kan hjälpa dig att hitta de bästa alternativen och jämföra priser så att du kan hitta den flyttfirman som passar dina behov och din budget.

När du använder Hittaflyttfirma.se behöver du bara fylla i ett enkelt formulär på vår hemsida. Vi ber om information om din flytt, inklusive vilken typ av flytt du planerar, vilken typ av bostad du flyttar från och till, och när du planerar att flytta. Baserat på denna information, kommer vi att skicka dig en lista över de bästa alternativen för flyttfirma i Malmö som matchar dina behov.

Flyttfirma i Malmö som lastar i bilen
Flyttfirma Malmö som packar i kartonger

Flyttfirma Malmö Pris

Priset för en flyttfirma i Malmö kan variera beroende på faktorer som storlek på bostad, avståndet som ska färdas och vilken typ av flytt som genomförs. Genom att använda Hittaflyttfirma.se kan du jämföra priser från olika flyttfirmor och hitta det bästa erbjudandet för dina behov och din budget.

Flyttfirma Malmö Stockholm

Om du planerar att flytta mellan Malmö och Stockholm kan det vara en utmaning att hitta en pålitlig och erfaren flyttfirma som kan ta hand om hela processen. Men med Hittaflyttfirma.se kan du enkelt hitta den bästa flyttfirman för din flytt mellan Malmö och Stockholm.

Vi samarbetar med flyttfirmor som har erfarenhet av långväga flyttningar och som kan hantera allt från packning och transport till avlastning och montering. Genom att använda vår tjänst kan du jämföra olika alternativ och priser för att hitta den flyttfirman som passar dina behov och din budget.

När du fyller i vårt enkla formulär på hemsidan, ber vi om information om din flytt, inklusive vilken typ av bostad du flyttar från och till, när du planerar att flytta och vilken typ av flytt du planerar. Baserat på denna information kan vi skicka dig en lista över de bästa alternativen för flyttfirma mellan Malmö och Stockholm som matchar dina behov.

Dem vanligaste timpriser i Malmö

Ett standard timpris på flytthjälp brukar ligga mellan 500 och 700:- per timme inklusive moms efter rutavdraget. Flyttfirma som erbjuder billigare priser är inte riktigt seriösa. Vi rekommenderar att undvika anlita flytthjälp från en billig flyttfirma.

Om ni har en stor villa som ska flyttas och ni är rädda om era saker, då skulle vi rekommendera att anlita en dyrare flyttfirma i Stockholm med många års erfarenhet.

När ni har fyllt i en förfrågan på vårt hemsida, får ni offerter från olika flyttfirmor med olika erbjudanden. Sedan väljer du en flyttfirma som erbjuder flytthjälp till ett bra pris (vi rekommenderar att välja en flyttfirma till ett fast pris).

Läs mer – Vad kostar en flyttfirma?

Jämför flyttfirmor i Malmö

RUT-AVDRAG PÅ FLYTTJÄNSTER:

En av de första saker du som konsument bör tänka på är att använda RUT-Avdraget. RUT-avdraget innebär att när du beställer flytthjälp har du rätt till 50% avdrag på fakturan. RUT-avdraget är oerhört smidigt och flyttfirmor sköter det mesta av pappersarbetet.

Viktigt att veta är att RUT-avdraget endast gäller på arbetskostnaden. Detta omfattar flytthjälp, emballering, planering, packning, körning etc. Den inkluderar dock inte hyran av flyttbil samt inköp av flyttmaterial.

 

 

Flyttfirma med lång erfarenhet

Exempel på hur RUT-avdragen fungerar vid boking av flytthjälp i Malmö

Låt oss säga att du beställer flyttfirma till ett fast pris på 10 000 SEK inkluderat alla skatter och moms. Här är ett exempel på hur fakturaunderlaget kan specificeras:

  • Flyttbil och flyttmaterial: 2000,- (Ej avdragsgill )
  • Arbetskraft: 8000,- ( Avdragsgill )
  • Totalt:10 000,-

När du applicerar RUT-avdraget på kostnaden så innebär det att du får ett direktavdrag på 50% för arbetskraften. I detta tillfället får du med andra ord avdrag på totalt 4000,-.

Den nya fakturan ser alltså ut såhär.

  • Flyttbil och flyttmaterial: 2000,-
  • Arbetskraft: 4000,-
  • Totalt: 6000,-

Avdraget som du fick (totalt 4000,-) betalas av skatteverket till flyttfirman, så det är ingenting du behöver att tänka på.

Avdraget är begränsat till max 50 000,- per person & år. Vi rekommenderar även att du går in på skatteverkets hemsida för att läsa på mer om RUT-avdraget.

Redo att prova tjänsten? Du har inget att förlora, tjänsten är gratis och du binder dig inte för något.