Planera din städning och jämför priser

Fyll i formulär och jämför priser, helt kostnadsfritt. 

Med vår hjälp får du fram de mest prisvärda städfirmor.

Genom att använda vårt tjänst du sparar tid, energi och pengar.

 

Städfirma

 

 

Planera din städning och jämför priser

 

Fyll i formulär och jämför priser, helt kostnadsfritt. 

Med vår hjälp får du fram de mest prisvärda städfirmor.

Genom att använda vårt tjänst du sparar tid, energi och pengar.

 

Hitta städfirma i Stockholm och jämför priser.

Boka städhjälp via oss, snabbt & enkelt

Letar du efter en städfirma i Stockholm? För att du lätt ska kunna hitta en städfirma som passar just dina behov så har vi delat upp städfirmorna i olika kategorier, allt för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig att hitta rätt städfirma. Bland annat kan du söka efter städfirmor vi län och städer.

Våra städfirmor kan utföra flera olika typer att städuppdrag.  Något som är riktigt viktigt för en städfirma är att ha goda referenser. Så en stark rekommendation till dig som vill anlita en städfirma i Stockholm för någon typ av städning, är att kolla upp deras referenser och se till att städfirman har ett gott rykte på marknaden.

Städfirma Stockholm

Alla tjänster

Butikstädning

I butiker så blir det väldigt smutsigt p.g.a. att det är så många personer som rör sig där hela dagarna. Då är det självklart vikigt att det städas noga varje dag, så att kunderna känner att lokalerna är rena och fräscha där de ska handla sina artiklar.

Det är också viktigt att de som arbetar i dessa lokaler känner att det är rent och att det är en bra arbetsmiljö att jobba i

Byggstäd/Byggstädning

Eller byggstädning om man ska vara exakt. Det blir riktigt mycket skit under ett bygge och efter ett bygga. Det spelar ingen roll vilket sorts bygge det är, det är alltid ett stort behov av städning efter ett bygge. Att anlita några experter på byggstäd är nog det absolut bästa sättet att ta tag i problemet.

Storstädning för företag

Ibland är det nödvändigt att storstäda på företagen. I de dagliga städningarna ingår inte att städa på en del svåråtkomliga områden och under en storstädning städar man extra noga på alla ställen och i alla rum, t.ex. toaletter, kök, i armaturer, bakom element, alla fönster putsas, riktig golvvärd utförs m.m.

Centrumanläggningar

Centrumanläggningar innebär alla slags centrala anläggningar såsom stationer, bibliotek, gallerior, butiker och liknande. Innan öppningsdags bör anläggningen vara färdigstädad. Detta brukar nästan alltid olika städfirmor sköta och det går åt en hel del personal till att sköta alla