Planera din flytt och jämför priser 

Fyll i formulär och jämför priser, helt kostnadsfritt.
Vi intygar att med vår hjälp får du fram de mest prisvärda flyttfirmor.
Genom att använda vårt tjänst du sparar tid, energi och pengar.

Planera din flytt och jämför priser

Jämför offerter från kotrollerade och rekommederade flyttfirmor. Få priser från vårt partnerätverk.

Så kul att jag har hittat denna sida. Lämnade förfrågan och fick massa med offerter från företag som var tillgängliga. Jag har pratat med så många flyttföretag innan som var fullbokade. Men tack vare ‘’hittaflyttfirma’’ fick jag min flytt utförd precis det datum jag önskade.

Ada Rosenlen

Yrkestrafiktillstånd.

Samtliga flyttfirmor vi samarbetar är godkända för trafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen.

Försäkringar.

Flyttfirmor anslutna genom oss innehar försäkring på sina fordon, personal samt godset som transporteras.

Vi hjälper dig att hitta en flyttfirma i Stockholm.

Att flytta hela sitt bohag till en ny bostad är en ganska jobbig process, men det finns hjälp att få. Om man har planer på att anlita en flyttfirma Stockholm finns det vissa saker man kan tänka på.

Det kan vara bra att känna till att det finns vissa bestämmelser som en flyttfirma bör följa, dessa står samlade i Bohag 2010 – Allmänna flyttbestämmelser för konsument. Dessa bestämmelser är framtagna genom ett samarbete mellan Konsumentverket och flyttfirman.

Fördelen med att anlita en flyttfirma i Stockholm som är införstådd med och följer dessa riktlinjer är framför allt att konfliktrisken minskar. Som konsument är det väldigt bra att ha läst igenom dessa riktlinjer innan så att man vet vad man kan begära och vilka skyldigheter/rättigheter respektive part har.

Bohagsflytt

Flyttföretag har alla verktyg som krävs för att just din flytt ska ske på ett så bra sätt som möjligt. Genom att anlita våra anslutna flyttfirmor får du erfarenhet, kompetens, packmästare och lämpligt fordon för transport. Dessutom har dem trafiktillstånd – något som man måste ha som flyttfirma.  Det ingen roll om du ska flytta från en mindre lägenhet eller ett större hus – vi hjälper er att hitta rätt företag.

 

Kontorsflytt

Att genomföra en kontorsflytt med en bra planering ställer höga krav på kunnande och kompetens. Du som företagare ska känna dig trygg med att lämna över t.ex. känslig elektronisk utrustning till en flyttfirma.

Det är dessutom viktigt att du och dina anställda snabbt kan komma i ordning i er nya lokal utan att tappa effektivitet. Samtliga av våra anslutna företag har erfarenhet som krävs och därmed rätt kompetens. Du kan även vara säker på att tidplanen följs. 

 

Flyttstädning

Det jobbigaste momentet som många upplever med en flytt är det faktum att man måste återvända till det gamla boendet för att genomföra en flyttstädning. Flyttfirmor erbjuder oftast flyttstädning i samband med flytten.

 

Godkända flyttfirmor

Vi intygar att med vår flytthjälp får ni fram de mest prisvärda flyttfirmor. Vi därmed har grundligt undersökt att företagen uppfyller alla våra krav som Ex : bohag 2010, transport tillstånd samt försäkringar. Det är viktigt för oss att granska att de har fått bra kundomdömen, har lång erfarenhet och är ett seriöst flyttföretag.

För att kunna vara med på vår hemsida ska flyttföretag även erbjuda ett stort antal tjänster, ha god servicekänsla och kunna ta hand om/genomföra i princip alla typer av flyttar.

Många flyttfirmor anslutna till oss erbjuder flytthjälp av dina möbler eller ditt bohag inom hela Sverige. De vanligaste flyttar går mellan Stockholm – Göteborg – Malmö. Om du till exempel har något som ska skickas utanför Malmö kan du kolla med flyttföretaget om dessa kan åka med vid en annan flytt.