Jämför priser på flyttstädning från flera städfirmor

Vad kostar en flyttstädning? -Jämför priser snabbt & enkelt.

Jämför erbjudanden på flyttstädning från flera städfirmor.

Tjänsten är gratis och du binder inte dig till någonting.

1
2

Flyttstädning pris

Spara tid

Sluta leta städfirmor, låt oss göra jobbet

Flyttstädning pris

Spara pengar

Välj det bästa priset av redan bra priser

Flyttstädning pris

Helt kostnadsfritt

Gratis & du binder dig inte till något

1. Fyll i formuläret

Ange vad du behöver hjälp med så matchar vi dig med erfarna företag.

2. Jämför offerter

Nu får du offerter och kan se omdömen, referenser samt chatta med företagen helt gratis.

3. Välj din städfirma

Välj ut en av offerterna och luta dig tillbaka medan proffsen utför jobbet!

Flyttstädning pris – hittaflyttfirma.se

Att flytta kan vara en stressig upplevelse, och flyttstädning är en av de viktigaste faktorerna att ta hänsyn till. Oavsett om du flyttar från en lägenhet eller ett hus, är det viktigt att ha en ren och välskött plats att lämna bakom sig. Men vad är priset på flyttstädning, och hur kan man hitta det bästa alternativet för sina behov?

Flyttstädning pris per kvm

Ett sätt att mäta priset på flyttstädning är genom att titta på kostnaden per kvadratmeter. Detta kan variera beroende på var du bor och vilken städningstjänst du väljer. Genomsnittspriset på flyttstädning per kvm i Sverige ligger på mellan 30 och 50 kronor, men det kan vara högre i stora städer som Stockholm och Göteborg.

Flyttstädning lägenhet pris

Om du flyttar från en lägenhet kan priset på flyttstädning variera beroende på storleken på lägenheten och hur mycket rengöring som behövs. Generellt sett kan du förvänta dig att betala mellan 30 -50 kronor per m2 för en standardstädning av en lägenhet. Men det är alltid bäst att begära en offert från städföretaget för att få en mer exakt uppskattning.

Flyttstädning Pris
Så väljer du en flyttstädning pris

Pris flyttstädning villa

När det gäller en villa kan priset på flyttstädning också variera beroende på storleken på huset och hur mycket rengöring som behövs. Ett genomsnittligt pris för en standardstädning av en villa på 150 kvm ligger på mellan 4000 och 7000 kronor. Men som med lägenheter är det bäst att begära en offert för en mer exakt uppskattning av priset på flyttstädning för en villa.

Vad kostar en flyttstädning?

Att hitta det bästa priset på flyttstädning kan vara en utmaning eftersom det varierar beroende på var du bor och vilken typ av städning du behöver. Men genom att jämföra priser mellan olika städföretag kan du hitta det bästa alternativet för dina behov och din budget. Det är viktigt att tänka på att det billigaste alternativet inte alltid är det bästa, eftersom kvaliteten på städningen kan variera.

Flyttstädning pris per kvadratmeter

Som nämnts tidigare kan priset på flyttstädning mätas i kostnad per kvadratmeter (30-50 kr per m2). Detta kan hjälpa dig att få en bättre uppfattning om hur mycket du kan förvänta dig att betala för flyttstädning, men det är viktigt att tänka på att priset kan variera beroende på faktorer som plats och typ av städning.

Flyttstädning pris per timme

Vissa städföretag tar betalt per timme för flyttstädning, vilket kan vara fördelaktigt om du har en mindre lägenhet eller hus som inte tar lång tid att städa. Genomsnittspriset på flyttstädning per timme i Sverige ligger på mellan 300 och 500 kronor, men det kan variera beroende på var du bor och vilken typ av städning som behövs.

Flyttstädning fast pris

Många städföretag erbjuder också en fast pris för flyttstädning baserat på storleken på bostaden och vilken typ av städning som behövs. Detta kan vara ett bra alternativ om du vill ha en exakt uppskattning av priset på flyttstädning och inte vill riskera att betala mer än vad du har råd med. Det är viktigt att tänka på att det fast pris som erbjuds kan variera beroende på städningstjänstens priser och vilken typ av städning som behövs.

Sammanfattningsvis är priset på flyttstädning något som varierar beroende på var du bor och vilken typ av städning som behövs. Genomsnittspriset på flyttstädning per kvm i Sverige ligger på mellan 30 och 50 kronor, men priset kan variera beroende på faktorer som plats och typ av städning. För att hitta det bästa priset på flyttstädning är det viktigt att jämföra priser mellan olika städföretag och begära en offert för en mer exakt uppskattning. Oavsett vilken typ av bostad du flyttar från är det viktigt att ha en ren och välskött plats att lämna bakom sig, och flyttstädning är ett viktigt steg för att uppnå detta.

Redo att prova tjänsten? Du har inget att förlora, tjänsten är gratis och du binder dig inte för något.