Söker du en flyttfirma i Malmö?

Hitta flyttfirma i Malmö och jämför priser.

Planera din flytt och jämför offerter
Fyll i formulär och jämför priser, helt kostnadsfritt.
Med vår hjälp får du fram de mest prisvärda flyttfirmor.
Genom att använda vårt tjänst du sparar tid, energi och pengar.

Flytthjälp Malmö.

Det väldigt mycket man måste göra innan man ska boka en flyttfirma i Malmö. Man ska hitta företag själv, fylla i förmulärer, ringa, fråga, söka efter företags omdömmen och jämföra deras offerter. Genom HittaFlyttfirma.se, slipper du göra den tråkiga biten.

Det ända du behöva göra är att fylla i vårt förmulär.

Ni får en offert direkt med olika prisförslag inom några minuter från de 6 flyttfirmor som matchar dina önskemål bäst. Sedan väljer du en flyttfirma som erbjuder flytthjälp till ett bra pris (vi rekommenderar att välja ett fast pris), helt enkelt den flyttfirma i Malmö du gillar mest.

Lätt som en plätt!

Godkända flyttfirmor i Malmö

Vi intygar att med vår flytthjälp får ni fram de mest prisvärda flyttfirmor i Malmö. Vi därmed har grundligt undersökt att företagen uppfyller alla våra krav som Ex : bohag 2010, transport tillstånd samt försäkringar. Det är viktigt för oss att granska att de har fått bra kundomdömen, har lång erfarenhet och är ett seriöst flyttföretag.

För att kunna vara med på vår hemsida ska flyttföretag även erbjuda ett stort antal tjänster, ha god servicekänsla och kunna ta hand om/genomföra i princip alla typer av flyttar.

Många flyttfirmor anslutna till oss erbjuder flytthjälp av dina möbler eller ditt bohag inom hela Sverige. De vanligaste flyttar går mellan Stockholm – Göteborg – Malmö. Om du till exempel har något som ska skickas utanför Malmö kan du kolla med flyttföretaget om dessa kan åka med vid en annan flytt.

Söker du en prissvärd flyttfirma i Stockholm?

Bohagsflytt

Flyttföretag har alla verktyg som krävs för att just din flytt ska ske på ett så bra sätt som möjligt. Genom att anlita våra anslutna flyttfirmor får du erfarenhet, kompetens, packmästare och lämpligt fordon för transport. Dessutom har dem trafiktillstånd – något som man måste ha som flyttfirma.  Det ingen roll om du ska flytta från en mindre lägenhet eller ett större hus – vi hjälper er att hitta rätt flyttfirma i Malmö.

 

Kontorsflytt

Att genomföra en kontorsflytt med en bra planering ställer höga krav på kunnande och kompetens. Du som företagare ska känna dig trygg med att lämna över t.ex. känslig elektronisk utrustning till en flyttfirma.

Det är dessutom viktigt att du och dina anställda snabbt kan komma i ordning i er nya lokal utan att tappa effektivitet. Samtliga av våra anslutna företag har erfarenhet som krävs och därmed rätt kompetens. Du kan även vara säker på att tidplanen följs. 

 

Flyttstädning

Det jobbigaste momentet som många upplever med en flytt är det faktum att man måste återvända till det gamla boendet för att genomföra en flyttstädning. Flyttfirmor erbjuder oftast flyttstädning i samband med flytten. Vill du boka städhjälp?